04-03-07

Nieuwkapelle - DAVO 2-4

Ploeg: Goudsmit, David, Coutteau, Anseeuw, Smagge, Debruyne (Seys), Vandenhouweele, Legein, Ruva, Ferket (Van Langendonck), Reunbrouck (Van Broeck).

Op een moeilijk bespeelbaar veld moest DAVO de drie punten meenemen naar de kust.

Het begon meteen goed voor Westende. Na een tiental minuten trapte Dennis Vandenhouweele een vrije trap binnen: 1-0.
Daarna verslapte Westende echter en Nieuwkapelle kwam langszij, 1-1. Vijf minuten later kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong, toen een afstandsschot in de benedenhoek binnenvloog. DAVO op achtervolgen aangewezen.
Kort voor de rust kwam het echter langszij toen Yannick Ferket Claudio Ruva de gelijkmaker op een schoteltje aanbood: met een 2-2 gelijkspel de rust in.

DAVO kwam gretig uit de kleedkamers en ging op zoek naar een voorsprong. Het stokte echter in de afwerking. Na een twintigtal minuten scoorde het toch het verlossende doelpunt. Claudio Ruva trapte op de doelman, maar kon scoren in de herneming : 2-3.
Even later werd Ollie Debruyne op weg gezet naar de goal : in onvervalste 'Ollie-style' ging hij de doelman voorbij en legde de bal in de lege goal : 2-4.
Een speler van Nieuwkapelle werd nog uitgesloten nadat hij een doorgebroken Claudio Ruva neerhaalde. De zege kwam niet meer in gevaar.

Door het gelijkspel van Snaaskerke doet DAVO een goede zaak met het oog op de eindronde. Het blijft echter van match tot match bekijken.

22:49 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.