26-02-07

DAVO - Woumen 5-3

Opstelling: Van Meenen, David, Coutteau (Ghewy), Debruyne (Vanlangendonck), Smagge, Anseeuw (Van Broeck), Vandenhouweele, Legein, Ferket, Ruva, Reunbrouck.

Na de ontgoocheling in Zerkegem wilde DAVO deze match zeker winnen om de eindrondekansen gaaf te houden.

DAVO begon alvast goed aan de match. Na een pass van Dennis Vandenhouweele belandde de bal bij Yannick Ferket die fraai binnentrapte : 1-0 na amper een kwartier spelen. En wat dan volgde was een ware doelpuntenkermis : Op twee inworpen en een hoekschop konden Claudio Ruva (2x) en Sven Legein de score aandikken tot 4-0, meteen ook de ruststand.

En de tweede helft was nog maar begonnen of de 5-0 lag al in de goal. Dennis Vandenhouweele kopte de bal naast de Woumense keeper. DAVO leek op weg naar een monsterscore.
Na de 5-0 stokte de scoringsmachine echter en kwam Woumen zowaar in de wedstrijd. Een bezoekende spits trapte de bal naast doelman Van Meenen naar doel. De bal bleef even steken in het slijk maar in de herneming kon de spits toch raak treffen : 5-1. Niks aan de hand dacht iedereen. Toch had Woumen opeens de overhand. Het kwam zelfs nog terug tot 5-3 maar meer liet DAVO niet meer toe.

Vooral op basis van een sterk eerste uur een verdiende zege voor Westende. Door de winst van Snaaskerke blijft DAVO wel op zes punten van een eindrondeplaats.

12:03 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.