11-02-07

DAVO - Keiem 3-1

Opstelling : Van Meenen, David, Keirsebilck, Debruyne (Coutteau), Legein, Deny, Anseeuw, Vandenhouweele, Ferket, Ruva (Seys), Reunbrouck (Smagge).

Na de zege in Nieuwpoort hoopte DAVO te bevestigen tegen Keiem.

Westende zette Keiem meteen vast en het kreeg meteen ook enkele kansen. Een bal van Benny Reunbrouck belandde in de goal maar werd om onduidelijke reden afgekeurd. Even later kopte Ollie op hoekschop voorbij de keeper maar de bal werd aan de tweede paal van de lijn gekeerd. Even later kopte Claudio Ruva de 1-0 binnen maar de goal werd andermaal niet toegekend. Daaropvolgend trapte de doelman van Keiem uit en de bal verdween door de forse wind zowaar rechtstreeks in doel : 0-1 voor Keiem en dat net voor de rust, volledig tegen de gang van het spel in.

DAVO zette in de tweede helft meteen forcing maar het kwam moeilijk tot kansen. Een afstandsschot van Dennis Vandenhouweele ging rakelings naast. Even later verdween een vrije schop van Dennis gelukkig in de verste bovenhoek : 1-1.
Dat zette Westende aan tot meer aanvalslust en na een knappe combinatie kwam Claudio Ruva alleen voor de doelman. Hij besloot naast de keeper binnen : 2-1.
Keiem kon geen vuist meer maken en Claudio kon met de kop zijn tweede goal binnenknikken : 3-1, match gespeeld.

Oververdiende zege voor Westende dat amper een kans weggaf en zelf talloze kansen creeërde.

Het spijtige nieuws van de dag was het feit dat de negen punten definitief kwijt zijn. Ipv zes punten voor op Snaaskerke zijn het zes punten achter. Maar als Westende kan verderbouwen op de recente 6/6 ligt de eindronde toch zeker nog binnen bereik.

22:28 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.