29-01-07

DAVO - DAVO-vrouwen 7-7

Zaterdag stond een ware topper op het programma, DAVO Westende tegen de DAVO-vrouwen.

De vrouwen beschikten met Cindy 'Legein' over een gevaarlijke spits. Dat bewees ze door zich meteen met ware doodsverachting in het slijk te storten.
DAVO kwam na amper 30 seconden al 1-0 voor maar daarna sputterde de motor. Bij de rust stond het 4-5 voor de vrouwen. DAVO wilde daar iets aan veranderen in de tweede helft en kort voor affluiten scoorden ze de 7-6. Een zege leek binnen bereik. Intussen was Yannick Ferket voor de verandering uitgesloten maar hij weigerde halstarrig om het plein te verlaten, dat krijgt nog een staartje ...Scheidsrechter Linpetti had intussen de match totaal niet meer in handen en gaf de vrouwen een onterechte penalty die meteen de 7-7 inleidde. DAVO probeerde nog een slotoffensief maar de scheids floot drie keer voor onbestaand buitenspel.

De match eindigde op een gelijkspel en de ref werd op een slijkbad getrakteerd.

16:48 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

25-01-07

Westouter!!

hallo gasten,

zoals jullie allemaal weten, de anciens zeker, en de nieuwe zullen de wilde verhalen ook wel al gehoord hebben, gaan we reeds 2 jaar na de competitie op weekend naar Westouter, ik heb gebeld om ons huisje weer te reserveren, het enige weekend dat nog vrij is, is op 13,14 en 15 april!!! Ik moet ten laatste zondag bevestigen!!!

We zouden dus vertrekken op vrijdag 13 april rond 18 u, degene die het zien zitten gaan met de fiets, de rest met de auto's, we verblijven daar in 't Buitengoedje, een prachtige fermette waar we met een 25 - tal kunnen slapen, met hoe meer we zijn, hoe kleiner de kosten, de huurprijs voor het huisje is 550 euro, we blijven er twee nachten slapen en komen dan zondag in de vooravond terug richting Westende. Ter plaatse beklimmen we de zwarte, rode, en kemmelberg met de mountainbike, uiteraard is er steeds een bezemwagen mee voor de afvallers!!! Een quiz, een estafettespel, enz. staan ook op ons programma, samen met een barbeque'tje en het lekkere eten waarvoor mamadavo zorgt, niet te vergeten is ook onze jaarlijkse fuif waar we op zaterdagavond naartoe gaan en waar we uiteraard al gekend zijn!!! Het loont dus zeker de moeite om er allemaal bij te zijn, hoe meer zielen, hoe meer vreugde, op zondag mogen onze lieve vrouwtjes ons dan komen bezoeken in ons huisje! Gelieve allemaal! ten laatste tegen zondag te verwittigen aan T2 of aan mamadavo wie er meegaat, en mag ik dan ook vragen om reeds een voorschot van elk 20 euro te betalen, zodat we maandag kunnen reserveren.Wie er niet bij is, is verkeerd, en heeft een gat in zijn cultuur, want zo'n tof weekend mag je zeker niet missen!!!

Tot dan, sportieve groetjes mamadavo

12:46 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-01-07

DAVO - De Panne 1-1

Opstelling: Van Meenen, David (Keirsebilck), Coutteau (Reunbrouck), Debruyne, Ghewy, Legein, Smagge (Deny), Anseeuw, Vandenhouweele, Ruva, Van Broeck.

Deze thuismatch moest kost wat kost gewonnen worden. DAVO wijzigde het elftal dat vorige week de boot inging op Vladslo op vier plaatsen, waaronder in doel.

Na één minuut mocht doelman Van Meenen in zijn eerste optreden zich echter al omdraaien. Via Kevin David week een vrije trap van De Panne af en de bal verdween in doel : 0-1.
DAVO meteen op achtervolgen aangewezen. Het probeerde zich in de match te knokken en Thomas Van Broeck kwam alleen voor doel maar besloot op de keeper. Het bleef wel opletten voor de gevaarlijke tegenprikken van De Panne.
Net voor de rust kon Westende toch de verdiende gelijkmaker scoren, toen Van Broeck op hoekschop aan de eerste paal binnenkopte: 1-1.

DAVO zette in de tweede helft De Panne meteen vast op de eigen helft. De bezoekers werden zowat de volledige tweede helft op de eigen helft geplakt. Claudio Ruva kreeg DE kans op de 2-1 maar zijn kopbal ging rakelings naast. DAVO zette in de slotfase alles op alles, met vier aanvallers, maar het was opletten voor de counters van De Panne. Westende kwam niet meer tot scoren, zodat het bij een ontgoochelend 1-1 gelijkspel bleef.

DAVO begint zo de terugronde met 1/9 en zal dringend punten moeten beginnen pakken. Volgende match is echter tegen ploeg in vorm Nieuwpoort, en dat zonder een viertal spelers.

22:48 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-01-07

Vladslo - DAVO 4-3

Opstelling : Goudsmit, Coutteau, Debruyne (Ferket), Keirsebilck, Legein (Seys), Deny (Van Broeck), Vandenhauweele, Smagge, Anseeuw, Reunbrouck, Ruva.

Na de nederlaag tegen Zarren deed Westende er goed aan om te winnen.

Maar de match begon meteen in mineur voor DAVO : een voorzet dwarrelde voor doel en daar kon de Vladslo-spits de bal binnentikken, 1-0 na amper vijf minuten. Op de koop toe viel Ollie Debruyne ook uit met een hoofdwonde.
DAVO probeerde Vladslo vast te zetten op de eigen helft en het kreeg ook enkele kansen via Dennis Vandenhouweele en Claudio Ruva, maar de doelman stond op de goede plaats. 1-0 was de ruststand.

DAVO ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker maar werd meteen koud gepakt: balverlies in het eigen strafschopgebied leidde de 2-0 in.
DAVO kreeg meteen enkele kansen maar het stokte in de afwerking. Op een counter kon een Vladslo-speler alleen op doel afgaan en hij trapte naast de doelman binnen, 3-0 en een mission impossible voor Westende.
Met de moed der wanhoop probeerde DAVO terug te komen en het werd beloond met een penalty. Steve Anseeuw zette die om en zo vond DAVO de aansluiting terug. Maar amper vijf minuten later was die al weer weg toen de scheids een zeer dubieuze penalty toekende voor Vladslo. Die werd feilloos omgezet, 4-1 en boeken toe voor Westende.
Zo leek het althans, maar DAVO knokte terug en Thomas Van Broeck kon de 4-2 binnentikken. Enkele minuten later trapte Dieter Coutteau zelfs staalhard de 4-3 tegen de netten. In een tumultueuze slotfase kon Westende echter geen gelijjmaker meer forceren, Yannick Ferket werd nog met twee keer geel van het veld gestuurd.

18:51 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-01-07

DAVO zkt. Vrouw(en)...

Neen, het is niet voor een of ander idioot programma van den VTM, maar op 27 januari 2007 zou Davo een wedstrijd willen organiseren tegen de spelersvrouwen, daarom een oproep aan alle spelers en supporters om nog eens te smeken bij uw vrouw...
Jullie kunnen wel goede redenen vinden om uw lieftallige vrouwtjes te overtuigen, scheenschoppen zal wel een van de beter zijn!

09:54 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-01-07

DAVO - Zarren 1-3

DAVO: Goudsmit, Coutteau, David (Yanis), Debruyne, Ghewy, Vandenhouweele, Smagge (Seys), Deny (Keirsebilck), Reunbrouck, Ruva, Anseeuw.

DAVO moest voor z'n eerste match vd terugronde meteen de wei in tegen een eindrondeconcurrent.

De match begon rommelig met weinig kansen aan beide zijden. Op het halfuur tikte Kevin David een Zarren-spits licht aan en de bal ging op de stip. Brian Goudsmit pakte de penalty echter.
Een aantal minuten later moest Brian zich toch gewonnen geven toen een Zarrense aanvaller de bal knap uit de lucht pakte en in de benedenhoek binnenvlamde : 0-1, meteen de russtand.

DAVO kwam gretiger uit de kleedkamer en Michael Ghewy deed iets wat we niet zo snel gewend zijn van hem, scoren. En hoe! Hij lobde de bal fraai over de doelman in de verste bovenhoek : 1-1.
DAVO ging op zoek naar de 2-1 maar kreeg het deksel op de neus toen een bezoeker de bal voorbij Brian kopte : 1-2.
Westende ging nu alles of niets spelen. Drie man voorin en man op man achteraan. Steve Anseeuw trapte nog op de doelman en er was ook nog enkele malen geharrewar voor de Zarrense goal, maar op de counter velden de bezoekers het verdict : 1-3, meteen de eindstand.

21:05 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |