21-01-07

DAVO - De Panne 1-1

Opstelling: Van Meenen, David (Keirsebilck), Coutteau (Reunbrouck), Debruyne, Ghewy, Legein, Smagge (Deny), Anseeuw, Vandenhouweele, Ruva, Van Broeck.

Deze thuismatch moest kost wat kost gewonnen worden. DAVO wijzigde het elftal dat vorige week de boot inging op Vladslo op vier plaatsen, waaronder in doel.

Na één minuut mocht doelman Van Meenen in zijn eerste optreden zich echter al omdraaien. Via Kevin David week een vrije trap van De Panne af en de bal verdween in doel : 0-1.
DAVO meteen op achtervolgen aangewezen. Het probeerde zich in de match te knokken en Thomas Van Broeck kwam alleen voor doel maar besloot op de keeper. Het bleef wel opletten voor de gevaarlijke tegenprikken van De Panne.
Net voor de rust kon Westende toch de verdiende gelijkmaker scoren, toen Van Broeck op hoekschop aan de eerste paal binnenkopte: 1-1.

DAVO zette in de tweede helft De Panne meteen vast op de eigen helft. De bezoekers werden zowat de volledige tweede helft op de eigen helft geplakt. Claudio Ruva kreeg DE kans op de 2-1 maar zijn kopbal ging rakelings naast. DAVO zette in de slotfase alles op alles, met vier aanvallers, maar het was opletten voor de counters van De Panne. Westende kwam niet meer tot scoren, zodat het bij een ontgoochelend 1-1 gelijkspel bleef.

DAVO begint zo de terugronde met 1/9 en zal dringend punten moeten beginnen pakken. Volgende match is echter tegen ploeg in vorm Nieuwpoort, en dat zonder een viertal spelers.

22:48 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.