14-01-07

Vladslo - DAVO 4-3

Opstelling : Goudsmit, Coutteau, Debruyne (Ferket), Keirsebilck, Legein (Seys), Deny (Van Broeck), Vandenhauweele, Smagge, Anseeuw, Reunbrouck, Ruva.

Na de nederlaag tegen Zarren deed Westende er goed aan om te winnen.

Maar de match begon meteen in mineur voor DAVO : een voorzet dwarrelde voor doel en daar kon de Vladslo-spits de bal binnentikken, 1-0 na amper vijf minuten. Op de koop toe viel Ollie Debruyne ook uit met een hoofdwonde.
DAVO probeerde Vladslo vast te zetten op de eigen helft en het kreeg ook enkele kansen via Dennis Vandenhouweele en Claudio Ruva, maar de doelman stond op de goede plaats. 1-0 was de ruststand.

DAVO ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker maar werd meteen koud gepakt: balverlies in het eigen strafschopgebied leidde de 2-0 in.
DAVO kreeg meteen enkele kansen maar het stokte in de afwerking. Op een counter kon een Vladslo-speler alleen op doel afgaan en hij trapte naast de doelman binnen, 3-0 en een mission impossible voor Westende.
Met de moed der wanhoop probeerde DAVO terug te komen en het werd beloond met een penalty. Steve Anseeuw zette die om en zo vond DAVO de aansluiting terug. Maar amper vijf minuten later was die al weer weg toen de scheids een zeer dubieuze penalty toekende voor Vladslo. Die werd feilloos omgezet, 4-1 en boeken toe voor Westende.
Zo leek het althans, maar DAVO knokte terug en Thomas Van Broeck kon de 4-2 binnentikken. Enkele minuten later trapte Dieter Coutteau zelfs staalhard de 4-3 tegen de netten. In een tumultueuze slotfase kon Westende echter geen gelijjmaker meer forceren, Yannick Ferket werd nog met twee keer geel van het veld gestuurd.

18:51 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.