28-12-06

BRIAN GOUDSMIT MAG TOCH SPELEN VAN DE VOETBALBOND

Doelman Brian Goudsmit mag toch nog spelen dit seizoen. Eerder bleek dat ie niet meer mocht spelen dit seizoen omdat hij per ongeluk was afgeschreven bij de club. Maar blijkbaar is dat toch in orde gekomen, een geluk voor DAVO en in de eerste plaats voor Brian zelf.

Hopelijk krijgt DAVO nog een tweede goed nieuws ook, namelijk dat de negen verliespunten geschrapt worden en dat Westende op een vijfde plaats blijft. Allen duimen !

23:32 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

DAVO wellicht negen punten kwijt door dwaling

Door een vergissing is DAVO Westende waarschijnlijk negen punten kwijt in de rangschikking. Daardoor zou DAVO terugvallen naar een tiende plaats in de klassering op vijf punten van Snaaskerke en de bijbehorende eindrondeplaats.

Doelman Brian Goudsmit werd namelijk per ongeluk afgeschreven door secretaris Etienne Renty. Dit gebeurde in oktober en daardoor verliest DAVO de punten van de gewonnen matchen waarin Brian meespeelde sinds oktober. Dat waren de zeges tegen Leke (0-5), Bulskamp (1-3) en Snaaskerke (5-1). Ook zou doelman Goudsmit niet meer in actie mogen komen dit seizoen.

DAVO Westende zal wel zeker beroep aantekenen tegen de beslissing en hoopt op begrip van het Uitvoerend Comité in Brussel. Hier was namelijk geen kwaad opzet in het spel en deze pijnlijke vergissing heeft kwalijke gevolgen voor heel DAVO.

Intussen blijft iedereen bij Westende hard werken en indien de terugronde dient aangevat te worden met een achterstand op de vijfde zal er alles aan gedaan worden om dat recht te zetten !

17:05 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-12-06

Vriendschappelijk: DAVO - Helkijn 3-0

Ploeg : Van Meenen, Coutteau, Keirsebilck, David, Ghewy, Ferket, Vandenhouweele, Deny, Ruva, Reunbrouck, Anseeuw, Seys, Yanis, Smagge.

DAVO won deze vriendschappelijke match met duidelijke cijfers al kwamen de bezoekers toch ook enkele keren dicht bij doelpunten.
Doelpunten kwamen van Dennis Vandenhouweele, Fré Deny en Yannick Ferket (pen).

18:21 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-12-06

DAVO - Snaaskerke 5-1

Opstelling : Goudsmidt, Couteau, David, Debruyne (Keirsebilck), Ghewy, Deny, Ferket, Vandenhouweele, Reunbroeck, Anseeuw (Smagge), Ruva (Seys).

Belangrijke match voor Westende dat mits winst zeven punten uitliep op de zesde plaats. Thomas Van Broeck moest gekwetst afhaken, Michael Ghewy kwam weer in de ploeg.

DAVO kende een moeilijk matchbegin en daarvan kon Snaaskerke bijna profiteren. Brian Goudsmidt kon een rake kopbal maar net uit het doel boksen. Aan de overkant reageerde DAVO met een open doelkans voor Steve Anseeuw. Hij besloot echter op de doelman.
Na zo'n 25 minuten klom DAVO op voorsprong toen Benny Reunbrouck na veel geharrewar in de modder de bol kon binnentikken. Snaaskerke leek aangeslagen door deze tegengoal en net voor de match moest de Snaaskerkse goalie zich nog twee keer omdraaien. Eerst zette Fré Deny zich door in het strafschopgebied om binnen te trappen en amper twee minuten later was Claudio Ruva eerder op de bal dan de doelman en hij werkte beheerst af : ruststand 3-0.

Snaaskerke probeerde in de 2de helft de bakens te verzetten maar kwam niet echt tot uitgespeelde kansen. Op de counter dikte Anseeuw de score zelfs nog aan : 4-0.
Snaaskerke kon dan toch tegen reageren. Doelman Brian Goudsmidt kreeg een gevaarlijke terugspeelbal niet onder controle en hij tikte al dan niet een Snaaskerke-spits aan : penalty. Bultynck zette die feilloos om en zo scoorde Snaaskerke een eerredder. Want meer dan dat was het niet voor Snaaskerke. DAVO kreeg op de tegenaanval nog tal van scoringskansen maar sommige werden vakkundig de nek omgewrongen. Toch dikte invaller Stefaan Smagge de score nog aan na mistasten van de Snaaskerkse doelman : 5-1, een zeer mooi resultaat net voor de winterstop !

Andere uitslagen :

Vladslo - Leke 8-2
Zerkegem-Woumen 3-0
Zarren-Alveringem 1-2
Keiem-Nieuwkap. Stilgelegd
Nieuwpoort - Bulskamp 3-0

20:21 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |