28-12-06

DAVO wellicht negen punten kwijt door dwaling

Door een vergissing is DAVO Westende waarschijnlijk negen punten kwijt in de rangschikking. Daardoor zou DAVO terugvallen naar een tiende plaats in de klassering op vijf punten van Snaaskerke en de bijbehorende eindrondeplaats.

Doelman Brian Goudsmit werd namelijk per ongeluk afgeschreven door secretaris Etienne Renty. Dit gebeurde in oktober en daardoor verliest DAVO de punten van de gewonnen matchen waarin Brian meespeelde sinds oktober. Dat waren de zeges tegen Leke (0-5), Bulskamp (1-3) en Snaaskerke (5-1). Ook zou doelman Goudsmit niet meer in actie mogen komen dit seizoen.

DAVO Westende zal wel zeker beroep aantekenen tegen de beslissing en hoopt op begrip van het Uitvoerend Comité in Brussel. Hier was namelijk geen kwaad opzet in het spel en deze pijnlijke vergissing heeft kwalijke gevolgen voor heel DAVO.

Intussen blijft iedereen bij Westende hard werken en indien de terugronde dient aangevat te worden met een achterstand op de vijfde zal er alles aan gedaan worden om dat recht te zetten !

17:05 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.