04-12-06

DAVO - Snaaskerke 5-1

Opstelling : Goudsmidt, Couteau, David, Debruyne (Keirsebilck), Ghewy, Deny, Ferket, Vandenhouweele, Reunbroeck, Anseeuw (Smagge), Ruva (Seys).

Belangrijke match voor Westende dat mits winst zeven punten uitliep op de zesde plaats. Thomas Van Broeck moest gekwetst afhaken, Michael Ghewy kwam weer in de ploeg.

DAVO kende een moeilijk matchbegin en daarvan kon Snaaskerke bijna profiteren. Brian Goudsmidt kon een rake kopbal maar net uit het doel boksen. Aan de overkant reageerde DAVO met een open doelkans voor Steve Anseeuw. Hij besloot echter op de doelman.
Na zo'n 25 minuten klom DAVO op voorsprong toen Benny Reunbrouck na veel geharrewar in de modder de bol kon binnentikken. Snaaskerke leek aangeslagen door deze tegengoal en net voor de match moest de Snaaskerkse goalie zich nog twee keer omdraaien. Eerst zette Fré Deny zich door in het strafschopgebied om binnen te trappen en amper twee minuten later was Claudio Ruva eerder op de bal dan de doelman en hij werkte beheerst af : ruststand 3-0.

Snaaskerke probeerde in de 2de helft de bakens te verzetten maar kwam niet echt tot uitgespeelde kansen. Op de counter dikte Anseeuw de score zelfs nog aan : 4-0.
Snaaskerke kon dan toch tegen reageren. Doelman Brian Goudsmidt kreeg een gevaarlijke terugspeelbal niet onder controle en hij tikte al dan niet een Snaaskerke-spits aan : penalty. Bultynck zette die feilloos om en zo scoorde Snaaskerke een eerredder. Want meer dan dat was het niet voor Snaaskerke. DAVO kreeg op de tegenaanval nog tal van scoringskansen maar sommige werden vakkundig de nek omgewrongen. Toch dikte invaller Stefaan Smagge de score nog aan na mistasten van de Snaaskerkse doelman : 5-1, een zeer mooi resultaat net voor de winterstop !

Andere uitslagen :

Vladslo - Leke 8-2
Zerkegem-Woumen 3-0
Zarren-Alveringem 1-2
Keiem-Nieuwkap. Stilgelegd
Nieuwpoort - Bulskamp 3-0

20:21 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.