26-11-06

Leke - DAVO 0-5

Opstelling : Goudsmidt, David, Debruyne (Houthoofdt), Keirsebilck, Coutteau, Deny, Vandenhouweele, Ferket (Van langendonck), Reunbrouck, Van Broeck (Linpetti), Anseeuw.

DAVO moest tegen rode lantaarn Leke de drie punten mee naar huis nemen. Zeker met de komst van concurrent Snaaskerke in het verschiet.

En DAVO zat al na een kwartier voetballen op rozen. Eerst devieerde Ollie aan de eerste paal een hoekschop binnen en even later deed Fré Deny hetzelfde : 0-2 na amper 15 minuten.
Er volgden nog talloze kansen voor DAVO om de score te verruimen maar de bal ging er maar niet in. Beide ploegen gingen rusten met 0-2.

In de tweede helft kreeg DAVO meteen een reuzekans maar Steve Anseeuw besloot op de paal. Leke begon toch wat meer in de wedstrijd te komen en na een tiental minuten week een trap van een Leke-speler af op een Westends been en de bal belandde op de lat. Westende kwam goed weg en besefte dat de buit nog niet binnen was. Het zette opnieuw een tandje bij en al snel verwierf het zekerheid over de zege toen Anseeuw kon binnentikken : 0-3.
Vanaf dat doelpunt kon Leke geen vuist meer maken en Westende tikte naar hartelust de bal rond. Anseeuw scoorde zijn tweede goal van de middag en bracht de stand op 0-4. Kort voor affluiten legde Dennis Vandenhouweele nog de forfaitcijfers vast met een vrije trap.

Al bij al een héél makkelijke zege voor DAVO. Ruimere cijfers waren zelfs mogelijk.

Andere uitslagen:

Snaaskerke - Keiem 2-2
Alveringem-Vladslo 4-1
Bulskamp-Zarren 0-4
Nieuwkapelle - Zerkegem 2-3
Woumen- De Panne 3-2

19:45 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-11-06

DAVO - Alveringem 1-3

Opstelling : Goudsmidt, David (Linpetti), Debruyne, Coutteau, Keirsebilck (Reunbrouck), Deny (Ghewy), Vandenhouweele, Ferket, Ruva, Van Broeck, Anseeuw.

DAVO was gebrand op een stunt tegen de ongeslagen leider Alveringem.
Maar na amper één minuut mocht Westende al achtervolgen toen een inworp via een Alveringems hoofd recht op de slof van een Alveringem-aanvaller kwam. Die knalde via de lat staalhard binnen: 0-1.
DAVO liet zich echter niet terugdrukken en kreeg ook enkele kansen, onder andere via Yannick Ferket. Maar de bal wou er niet in zodat beide teams gingen rusten met een 0-1 stand.
In de tweede helft probeerde DAVO druk te zetten en na een kwartier ging het achterin man op man spelen. Dat resulteerde al snel in de gelijkmaker. Yannick Ferket zette zich knap door op rechts en lepelde de bal op het hoofd van Dennis Vandenhouweele : 1-1.
Maar amper vijf minuten later kon de bezoekende linkerflank Barbier voorzetten en aan de tweede paal knikte een Alveringem-speler binnen : 1-2 en DAVO opnieuw op achtervolgen aangewezen.Westende nam opnieuw risico's en zo kwam er ruimte voor Alveringem om te counteren. Ollie Debruyne kon een bal van de lijn keren en Brian Goudsmidt moest redding brengen op een knal in de korte hoek. Uit de daaropvolgende hoekschop kon een Alveringem-speler aan de tweede paal vrij binnenkoppen : 1-3 en match gespeeld.
DAVO probeerde wel nog de aansluitingstreffer te zoeken en kwam er nog dichtbij via Thomas Van Broeck en Claudio Ruva. Het mocht echter niet meer baten, de leider pakte de zege en blijft zo ongeslagen.

Overige uitslagen :
Zerkegem-Keiem 0-2
Snaaskerke - Leke 6-0
Vladslo-Bulskamp 2-1
De Panne - Nieuwkapelle 4-1
Nieuwpoort - Woumen 5-1

23:05 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-11-06

Bulskamp - DAVO 1-3

DAVO : Goudsmidt, David, Debruyne, Keirsebilck, Coutteau, Smagge, Ferket (Houthoofdt), Vandenhouweele, Ruva (Deny), Anseeuw, Van Broeck (Linpetti)

Na de mindere periode moest DAVO eindelijk nog eens puntjes sprokkelen. Zeker met de komst van leider Alveringem in het verschiet.
Westende startte de partij goed en kreeg al snel enkele mooie kansen. De bal ging er echter niet in en DAVO kreeg al snel het deksel op de neus toen Bulskamp-spits Lust over de DAVO-doelman binnenkopte. Westende op achtervolgen aangewezen.Even later kreeg Bulskamp een nieuwe kans maar Yannick kon de bal van de lijn keren. DAVO voerde van dan af de forcing en werd beloond met de gelijkmaker. Anseeuw kon zich doorzetten en Thomas de 1-1 op een schoteltje aanbieden. Dat was ook meteen de ruststand.
.
Westende zette in de tweede helft de tegenstrever meteen vast op de eigen helft. Toch moest doelman Brian Goudsmidt redding brengen op een kopbal.DAVO was wel baas in de 2de helft en dat leverde dan toch de 1-2 op nadat Anseeuw aan de tweede paal simpel mocht binnentikken na voorbereidend werk van Dennis.Kort na de 1-2 werd het 1-3 op bijna identieke wijze. Nu was het Thomas die Anseeuw z'n tweede goal aanrijkte.Na die goal controleerde DAVO de match al was het attent blijven voor de uitbraken van Bulskamp.Westende kwam echter niet meer in gevaar en boekte zo een broodnodige en verdiende zege.Volgende week komt de ongeslagen leider Alveringem op bezoek.
.
Andere uitslagen ;
Alveringem - Leke 3-0
Woumen - Zarren 0-3
Zerkegem - Snaaskerke 4-0
Nieuwkapelle - Nieuwpoort 1-5
Keiem - De Panne 2-1

20:01 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-11-06

Uitslagen Reserven

De eerste ploeg was 'bye' afgelopen weekend maar de reserven voetbalden wel. En met succes. De reserven A gingen de derby winnen bij Spermalie met 1-5. De Reserven J hadden geen moeite met Leke: 4-0 werd het daar.Ook de eerste ploeg speelt dit weekend opnieuw na 2 weken rust. Er volgt een verplaatsing naar Bulskamp dat op het (grote) veld van Veurne speelt.Hopelijk vindt DAVO opnieuw de weg naar de drie puntjes want de week erna volgt leider Alveringem.

14:01 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |