26-11-06

Leke - DAVO 0-5

Opstelling : Goudsmidt, David, Debruyne (Houthoofdt), Keirsebilck, Coutteau, Deny, Vandenhouweele, Ferket (Van langendonck), Reunbrouck, Van Broeck (Linpetti), Anseeuw.

DAVO moest tegen rode lantaarn Leke de drie punten mee naar huis nemen. Zeker met de komst van concurrent Snaaskerke in het verschiet.

En DAVO zat al na een kwartier voetballen op rozen. Eerst devieerde Ollie aan de eerste paal een hoekschop binnen en even later deed Fré Deny hetzelfde : 0-2 na amper 15 minuten.
Er volgden nog talloze kansen voor DAVO om de score te verruimen maar de bal ging er maar niet in. Beide ploegen gingen rusten met 0-2.

In de tweede helft kreeg DAVO meteen een reuzekans maar Steve Anseeuw besloot op de paal. Leke begon toch wat meer in de wedstrijd te komen en na een tiental minuten week een trap van een Leke-speler af op een Westends been en de bal belandde op de lat. Westende kwam goed weg en besefte dat de buit nog niet binnen was. Het zette opnieuw een tandje bij en al snel verwierf het zekerheid over de zege toen Anseeuw kon binnentikken : 0-3.
Vanaf dat doelpunt kon Leke geen vuist meer maken en Westende tikte naar hartelust de bal rond. Anseeuw scoorde zijn tweede goal van de middag en bracht de stand op 0-4. Kort voor affluiten legde Dennis Vandenhouweele nog de forfaitcijfers vast met een vrije trap.

Al bij al een héél makkelijke zege voor DAVO. Ruimere cijfers waren zelfs mogelijk.

Andere uitslagen:

Snaaskerke - Keiem 2-2
Alveringem-Vladslo 4-1
Bulskamp-Zarren 0-4
Nieuwkapelle - Zerkegem 2-3
Woumen- De Panne 3-2

19:45 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.