19-11-06

DAVO - Alveringem 1-3

Opstelling : Goudsmidt, David (Linpetti), Debruyne, Coutteau, Keirsebilck (Reunbrouck), Deny (Ghewy), Vandenhouweele, Ferket, Ruva, Van Broeck, Anseeuw.

DAVO was gebrand op een stunt tegen de ongeslagen leider Alveringem.
Maar na amper één minuut mocht Westende al achtervolgen toen een inworp via een Alveringems hoofd recht op de slof van een Alveringem-aanvaller kwam. Die knalde via de lat staalhard binnen: 0-1.
DAVO liet zich echter niet terugdrukken en kreeg ook enkele kansen, onder andere via Yannick Ferket. Maar de bal wou er niet in zodat beide teams gingen rusten met een 0-1 stand.
In de tweede helft probeerde DAVO druk te zetten en na een kwartier ging het achterin man op man spelen. Dat resulteerde al snel in de gelijkmaker. Yannick Ferket zette zich knap door op rechts en lepelde de bal op het hoofd van Dennis Vandenhouweele : 1-1.
Maar amper vijf minuten later kon de bezoekende linkerflank Barbier voorzetten en aan de tweede paal knikte een Alveringem-speler binnen : 1-2 en DAVO opnieuw op achtervolgen aangewezen.Westende nam opnieuw risico's en zo kwam er ruimte voor Alveringem om te counteren. Ollie Debruyne kon een bal van de lijn keren en Brian Goudsmidt moest redding brengen op een knal in de korte hoek. Uit de daaropvolgende hoekschop kon een Alveringem-speler aan de tweede paal vrij binnenkoppen : 1-3 en match gespeeld.
DAVO probeerde wel nog de aansluitingstreffer te zoeken en kwam er nog dichtbij via Thomas Van Broeck en Claudio Ruva. Het mocht echter niet meer baten, de leider pakte de zege en blijft zo ongeslagen.

Overige uitslagen :
Zerkegem-Keiem 0-2
Snaaskerke - Leke 6-0
Vladslo-Bulskamp 2-1
De Panne - Nieuwkapelle 4-1
Nieuwpoort - Woumen 5-1

23:05 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.