12-11-06

Bulskamp - DAVO 1-3

DAVO : Goudsmidt, David, Debruyne, Keirsebilck, Coutteau, Smagge, Ferket (Houthoofdt), Vandenhouweele, Ruva (Deny), Anseeuw, Van Broeck (Linpetti)

Na de mindere periode moest DAVO eindelijk nog eens puntjes sprokkelen. Zeker met de komst van leider Alveringem in het verschiet.
Westende startte de partij goed en kreeg al snel enkele mooie kansen. De bal ging er echter niet in en DAVO kreeg al snel het deksel op de neus toen Bulskamp-spits Lust over de DAVO-doelman binnenkopte. Westende op achtervolgen aangewezen.Even later kreeg Bulskamp een nieuwe kans maar Yannick kon de bal van de lijn keren. DAVO voerde van dan af de forcing en werd beloond met de gelijkmaker. Anseeuw kon zich doorzetten en Thomas de 1-1 op een schoteltje aanbieden. Dat was ook meteen de ruststand.
.
Westende zette in de tweede helft de tegenstrever meteen vast op de eigen helft. Toch moest doelman Brian Goudsmidt redding brengen op een kopbal.DAVO was wel baas in de 2de helft en dat leverde dan toch de 1-2 op nadat Anseeuw aan de tweede paal simpel mocht binnentikken na voorbereidend werk van Dennis.Kort na de 1-2 werd het 1-3 op bijna identieke wijze. Nu was het Thomas die Anseeuw z'n tweede goal aanrijkte.Na die goal controleerde DAVO de match al was het attent blijven voor de uitbraken van Bulskamp.Westende kwam echter niet meer in gevaar en boekte zo een broodnodige en verdiende zege.Volgende week komt de ongeslagen leider Alveringem op bezoek.
.
Andere uitslagen ;
Alveringem - Leke 3-0
Woumen - Zarren 0-3
Zerkegem - Snaaskerke 4-0
Nieuwkapelle - Nieuwpoort 1-5
Keiem - De Panne 2-1

20:01 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.