27-10-06

Woumen - Davo Westende : 2-1

Opstelling : Goudsmidt, David, Keirsebilck (Houthoofdt), Smagge, Coutteau, Anseeuw, Vandenhauweele, Ferket (Deny), Ruva, Van Broeck, Reunbrouck (Van Langendonck).

Davo had iets recht te zetten na de 0/6 tegen Zerkegem en Nieuwkapelle.

De eerste helft verliep vrij evenwichtig zonder noemenswaardige kansen voor beide teams. Nieuwkapelle dreigde enkel met afstandsschoten, DAVO kwam er sporadisch uit zonder echt grote kansen te creëren. Een logische 0-0 was dan ook de ruststand.

Na de pauze ging DAVO op zoek naar de 0-1, maar het kende grote pech toen een voorzet vanop links rechtstreeks in doel verdween. Een lullige goal en opnieuw een achterstand.
DAVO begon nu zwaar te drukken en toen Reunbrouck onderuit werd gehaald in het strafschopgebied schreeuwde heel Westende om een strafschop. De bal ging echter niet op de stip. Een vijftal minuten later kreeg DAVO dan toch een penalty na fout op Claudio Ruva. Steve Anseeuw zette feilloos om : 1-1.DAVO geloofde opnieuw in de zege en kreeg enkele kansjes maar de bal ging er niet in. Op de counter kon Woumen nog stevig tegenprikken, maar de match leek af te stevenen op een gelijkspel.
Tot in de blessuretijd een voorzet van Woumen voor de voeten van een aanvaller belandde en die vanuit duidelijke buitenspelpositie wist binnen te tikken. Stevig protest van DAVO, dat nog leidde tot een gele kaart voor Claudio, mocht niet baten, de eindstand stond op het bord : 2-1.
Ondanks een goede inzet en werklust, en het nauwelijks weggeven van kansen, verliest DAVO opnieuw zeer ongelukkig. Westende zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen.

Misschien dat de komende rustpauze van 2 weken de spelersgroep deugd doet ...Positief was wel het heroptreden van Fré Deny na blessure !

Met dank aan Bram

10:59 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

19-10-06

DAVO Westende - SK Nieuwkapelle : 1-3

DAVO : Goudsmidt, Debruyne, David, Couteau, Keirsebilck ( Vanlangendonck), Vandenhouweele, Anseeuw, Van Broeck, Ferket, Dinneweth (Houthoofdt), Reunbrouck (Alleweireldt).

DAVO had iets goed te maken na de (onterechte) thuisnederlaag tegen Zerkegem.Toch moest Brian al snel gepast tussenkomen op een vrije trap. De daaropvolgende inworp werd door een Nieuwkapelle-spits met het hoofd in doel verlengd. Davo al snel op achtervolgen aangewezen. Davo probeerde terug te komen maar kwam niet in de match. Na 2 afstandsschoten konden de bezoekers zelfs nog 2x scoren, een zware 0-3 bij de rust.

Na de rust probeerde DAVO met man op man achterin en een extra spits de scheve situatie nog recht te zetten. Het kreeg enkele kansjes maar de aansluiting kwam er niet. Het was Nieuwkapelle die op de tegenaanval nog gevaarlijk was via een een schot op de lat en een gemiste kans.
Thomas Van Broeck kon dan toch milderen na hoekschop, maar verder kwam DAVO niet meer.

Na een 1/9 moet Westende zich nu herpakken in Woumen.

Met dank aan Bram

16:32 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-10-06

DAVO Westende - Zerkegem : 2-3

opstelling DAVO : Goudsmidt, Coutteau, Debruyne, David, Keirsebilck(Wouter), Claudio(Dinneweth) , Anseeuw, Vandehouweele, Ferket , Van Broeck, Reunbroeck(Smagghe)

DAVO begon als leider aan de match tegen Zerkegem, het beloofde een lastige partij te worden en zo bleek ook. Zerkegem hield de boel op slot en er gebeurde niet veel tijdens de match, tot plots uit het niets een doelkans werd omgezet in een doelpunt, 0-1. De thuisploeg liet het daar niet bij en bleef voetballen om kansen te creëren. Tien minuten voor rust brak Yannick door op rechts, Thomas kwam goed voor zijn man en kon zo nog net de bal tegen de netten tikken. 1-1, dat was ook de terechte ruststand.

Na de rust zocht Davo direct een tweede doelpunt en vond het ook. Een scherp aangesneden corner van Dennis kwam bij Benny terecht die met de bil binnenwerkte, een terechte voorsprong voor de thuisploeg. Davo controleerde en Zerkegem kon geen vuist maken. Tot plots tien minuten voor tijd een voorzet op de achterlijn belandde. Brian kwam uit maar was te laat en pakte de spits jammerlijk met een penalty tot gevolg:2-2. En vijf minuten voor tijd gebeurde dan het geen niemand wou de 2-3 viel alsnog en zo verloor Davo voor de eerste keer dit seizoen.

16:02 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-10-06

DAVO WESTENDE QUIZ!!!

Vrijdagavond 20 oktober in de kantine is er quiz voor de eerste ploeg en reserven...
Gelieve met zoveel mogelijk te komen!
Achteraf is er nog een vat van Jeanine..

Jammer genoeg kan ik er zelf niet bij zijn

19:38 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-10-06

SP Keiem - DAVO Westende : 3-3

opstelling DAVO : Goudsmidt, Coutteau, Debruyne, David, Claudio , Anseeuw, Vandehouweele, Ruva, Ferket (Keirsebilck), Van Broeck (smagghe), Dinneweth (Alweirelt) .

Davo begon onverslagen aan de partij na vier wedstrijden en had veel vertrouwen na de partij tegen Nieuwpoort en toonde dit ook in de beginfase van de wedstrijd. Davo liet zich niet verrassen in het begin en rukte op naar voren. Dit leidde tot een corner waar Ollie zijn bil tegen kreeg en de bal in doel devieerde 0-1. De 0-2 kwam vlug tot stand dankzij een mooie doorsteekpas naar Benny die mooi afwerkte en de keeper kansloos liet. Na een goede rush op de rechterflank bereikte men terug Benny die de bal maar hoefde binnen te tikken. 0-3 na 30 minuten, Davo had alles binnen zo dacht men toch. Net voor de time kreeg keiem een zware blessure en kon men nog de bal binnentikken zodat het terug 1-3 werd.

Davo was gewaarschuwd voor de 2de time sterk te beginnen en men moest niet onderdoen in het begin, mmar het voetbal dat we gewend zijn van Davoboys was er wel niet te zien. in de helft van de tweede time, na een geharrewar situatie nam een keiem speler de bal op de slof en plaatste die mooi in de hoek. Spanning alom en plotseling kroop Davo Westende achteruit waarbij Bram in de slotfase een duw in de rug kreeg en in de baan van de bal lag zodat Keiem een laatste kans kreeg via een onrechtstreekse vrije trap die netjes in de linkerbenedenhoek geplaatst werd. Jammer maar helaas eindigde zondag de overwinningreeks. We zijn allessinds gebrand op revanche volgende zondag!

De reserven verloren thuis met 0-4 tegen Nieuwpoort, op Adinkerke kon Davo ook geen punten meenemen na een 2-0 nederlaag...

Met dank aan Yannick

12:01 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |