27-10-06

Woumen - Davo Westende : 2-1

Opstelling : Goudsmidt, David, Keirsebilck (Houthoofdt), Smagge, Coutteau, Anseeuw, Vandenhauweele, Ferket (Deny), Ruva, Van Broeck, Reunbrouck (Van Langendonck).

Davo had iets recht te zetten na de 0/6 tegen Zerkegem en Nieuwkapelle.

De eerste helft verliep vrij evenwichtig zonder noemenswaardige kansen voor beide teams. Nieuwkapelle dreigde enkel met afstandsschoten, DAVO kwam er sporadisch uit zonder echt grote kansen te creëren. Een logische 0-0 was dan ook de ruststand.

Na de pauze ging DAVO op zoek naar de 0-1, maar het kende grote pech toen een voorzet vanop links rechtstreeks in doel verdween. Een lullige goal en opnieuw een achterstand.
DAVO begon nu zwaar te drukken en toen Reunbrouck onderuit werd gehaald in het strafschopgebied schreeuwde heel Westende om een strafschop. De bal ging echter niet op de stip. Een vijftal minuten later kreeg DAVO dan toch een penalty na fout op Claudio Ruva. Steve Anseeuw zette feilloos om : 1-1.DAVO geloofde opnieuw in de zege en kreeg enkele kansjes maar de bal ging er niet in. Op de counter kon Woumen nog stevig tegenprikken, maar de match leek af te stevenen op een gelijkspel.
Tot in de blessuretijd een voorzet van Woumen voor de voeten van een aanvaller belandde en die vanuit duidelijke buitenspelpositie wist binnen te tikken. Stevig protest van DAVO, dat nog leidde tot een gele kaart voor Claudio, mocht niet baten, de eindstand stond op het bord : 2-1.
Ondanks een goede inzet en werklust, en het nauwelijks weggeven van kansen, verliest DAVO opnieuw zeer ongelukkig. Westende zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen.

Misschien dat de komende rustpauze van 2 weken de spelersgroep deugd doet ...Positief was wel het heroptreden van Fré Deny na blessure !

Met dank aan Bram

10:59 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Davo herleeft Proficiat met de positie. Blijkbaar gaan jullie weer de goed kant op. Mijn negatieve invloed is stillaan aan het wegebben geloof ik. Zin in nog eens een oefenmatchken tegen de gebroeders van OZB uit oost-Vlaanderen?

Gepost door: lieven | 03-11-06

De commentaren zijn gesloten.