10-10-06

DAVO Westende - Zerkegem : 2-3

opstelling DAVO : Goudsmidt, Coutteau, Debruyne, David, Keirsebilck(Wouter), Claudio(Dinneweth) , Anseeuw, Vandehouweele, Ferket , Van Broeck, Reunbroeck(Smagghe)

DAVO begon als leider aan de match tegen Zerkegem, het beloofde een lastige partij te worden en zo bleek ook. Zerkegem hield de boel op slot en er gebeurde niet veel tijdens de match, tot plots uit het niets een doelkans werd omgezet in een doelpunt, 0-1. De thuisploeg liet het daar niet bij en bleef voetballen om kansen te creëren. Tien minuten voor rust brak Yannick door op rechts, Thomas kwam goed voor zijn man en kon zo nog net de bal tegen de netten tikken. 1-1, dat was ook de terechte ruststand.

Na de rust zocht Davo direct een tweede doelpunt en vond het ook. Een scherp aangesneden corner van Dennis kwam bij Benny terecht die met de bil binnenwerkte, een terechte voorsprong voor de thuisploeg. Davo controleerde en Zerkegem kon geen vuist maken. Tot plots tien minuten voor tijd een voorzet op de achterlijn belandde. Brian kwam uit maar was te laat en pakte de spits jammerlijk met een penalty tot gevolg:2-2. En vijf minuten voor tijd gebeurde dan het geen niemand wou de 2-3 viel alsnog en zo verloor Davo voor de eerste keer dit seizoen.

16:02 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.