04-10-06

SP Keiem - DAVO Westende : 3-3

opstelling DAVO : Goudsmidt, Coutteau, Debruyne, David, Claudio , Anseeuw, Vandehouweele, Ruva, Ferket (Keirsebilck), Van Broeck (smagghe), Dinneweth (Alweirelt) .

Davo begon onverslagen aan de partij na vier wedstrijden en had veel vertrouwen na de partij tegen Nieuwpoort en toonde dit ook in de beginfase van de wedstrijd. Davo liet zich niet verrassen in het begin en rukte op naar voren. Dit leidde tot een corner waar Ollie zijn bil tegen kreeg en de bal in doel devieerde 0-1. De 0-2 kwam vlug tot stand dankzij een mooie doorsteekpas naar Benny die mooi afwerkte en de keeper kansloos liet. Na een goede rush op de rechterflank bereikte men terug Benny die de bal maar hoefde binnen te tikken. 0-3 na 30 minuten, Davo had alles binnen zo dacht men toch. Net voor de time kreeg keiem een zware blessure en kon men nog de bal binnentikken zodat het terug 1-3 werd.

Davo was gewaarschuwd voor de 2de time sterk te beginnen en men moest niet onderdoen in het begin, mmar het voetbal dat we gewend zijn van Davoboys was er wel niet te zien. in de helft van de tweede time, na een geharrewar situatie nam een keiem speler de bal op de slof en plaatste die mooi in de hoek. Spanning alom en plotseling kroop Davo Westende achteruit waarbij Bram in de slotfase een duw in de rug kreeg en in de baan van de bal lag zodat Keiem een laatste kans kreeg via een onrechtstreekse vrije trap die netjes in de linkerbenedenhoek geplaatst werd. Jammer maar helaas eindigde zondag de overwinningreeks. We zijn allessinds gebrand op revanche volgende zondag!

De reserven verloren thuis met 0-4 tegen Nieuwpoort, op Adinkerke kon Davo ook geen punten meenemen na een 2-0 nederlaag...

Met dank aan Yannick

12:01 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.