25-09-06

DAVO Westende - SV Nieuwpoort : 2-1

Opstelling DAVO : Goudsmidt, Coutteau, Debruyne, David, Legein ( Reunbrouck), anseeuw, Vandehouweele, Ruva ( Smagge), Ferket, Van Broeck (Keirsebilck), Dinneweth.

Na een 9/9 stond DAVO voor een onvervalste topper tegen de buren uit Nieuwpoort. De wedstrijd begon in mineur met reeds na één minuut een 0-1 voorsprong voor Nieuwpoort.
Davo probeerde het evenwicht te herstellen, maar het kwam moeilijk in de match. Thomas en Dennis kregen elk een vrije schietkans, maar de bal ging over. Davo drukte maar de ruststand bleef ongewijzigd, 0-1.
Na de pauze drong Westende aan en Nieuwpoort kroop terug. Op de counter bleef de tegenstander echter gevaarlijk. Een Nieuwpoort-aanvaller kon doelman Brian Goudsmidt voorbijgaan, maar Kevin David bracht redding op de lijn. Davo nam echter het heft in handen en kwam verdiend langszij via een knappe kopbal van 'supersub' Benny Reunbrouck : 1-1. Nieuwpoort kroop achteruit en kreeg waarom het vroeg : Een penaltyfout en Steve anseeuw trapte droog de 2-1 tegen de netten.
Nieuwpoort drong nog aan in de slotfase maar kwam tot geen kansen meer. Een mooie 12/12 voor DAVO, dat alleen aan de leiding blijft.

De reserven gingen zwaar de boot in met respectievelijk 0-4 en 6-2 tegen Bulskamp en Lombardsijde.

Met dank aan Bram...

18:28 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-09-06

De Panne - DAVO Westende : 0-2

Opstelling: Goudsmidt, David, Debruyne, Coutteau, Ghewy, Vandehouweele, Ferket, Anseeuw, Ruva, Dinnewidt, Van Broeck

Het beloofde opnieuw een moeilijke match te worden, als leider op verplaatsing spelen kan nooit gemakkelijk zijn. Zo bleek ook direct in de match, Davo kwam niet in zijn gewone spel en de tegenstander zette rap druk... Na tien minuten kon DAVO toch een beetje druk zetten en dat werd direct beloond met een penalty, Claudio kon echter de bal niet kadreren en zo bleef het 0-0. De eerste helft dobberde voort op zijn elan en er werden geen grote kansen gecreëerd.

Youri zei in de time waar het op stond, als het niet kan met voetbal dan moet het maar gebeuren op karakter. Westende kwam veel gretiger uit de kleedkamer en zette de thuisploeg direct onder druk, een kopbal werd van de lijn gered en uit dezelfde actie kon Steve D. de bal met het hoofd voorbrengen na een voorzet van rechts, maar telkens kwamen we net dat tikkeltje geluk. Westende bleef drukken, met enkele kleine kansjes tot gevolg. We moesten echter goed uitkijken voor de counters van De Panne. Nog 20 minuten te gaan en Youri bracht Benny in als breekijzer, zo kwamen we met 4 spitsen te spelen. Een 5-tal minuten later kon Steve D. de bal afsnoepen van de verdediger en ging zo alleen op doel af, hij legde de bal netjes naast de keeper, 0-1! Het verlossende doelpunt was er en 5 minuten later kon steve opnieuw doorgaan en het stond plots 0-2, door het 2de doelpunt van Steve.
Davo kon dus na een moeilijke match toch nog de 3 punten meegrabbelen.

De gewestelijke reserven A verloren in Snaaskerke nipt met 1-0..
De gewestelijke reserven B verloren thuis tegen keiem met 0-5 en ze eindigden met 9 man dankzij rode kaarten van Stijn "The Butcher" Duprez en Kristof Bellemans

11:37 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-09-06

DAVO Westende - VV Vladslo : 4-0

De opstelling van Davo: Brain, Dieter, Kevin, Oli, Michael, Anseeuw, Vandehouweele, Yannick, Thomas, Dinnewit, claudio.

Davo was voor de match gewaarschuwd dat het een lastige match ging worden en zo bleek ook. Davo kon in de eerste twintig minuten enkele mooie kansen bij elkaar voetballen, maar de afwerking liep stroef. Op het halfuur zet Yannick door op rechts, de voorzette viel gemeten op het hoofd van Dennis die de bal netjes binnenkopte, een terechte 1-0. 5 minuten later komt Vladslo opzetten en ze lokten een penalty uit, Brian wou echter zijn netten schoon houden en paktte dan maar de bal.

In de tweede helft zette Davo direct druk Dennis en dinnewit zetten een dubbele één-twee op en kon zo voorzetten, Yannick was goed gevolgd en kon de 2-0 binnentikken! Vladslo nam risico's en zo kon Westende sterk counteren. Enkele malen kon Davo door de buitenspel glippen, maar opnieuw liep de afwerking stroef! Tot Westende een corner kreeg, een sterk wapen. Dennis bracht voor en Oli tikte zijn eerste van het seizoen binnen, 3-0 ... Boeken dicht. Invaller Jan kon 5 minuten voor tijd alleen op de keeper afgaan en legde de bal droog in het net. Zo werd het nog 4-0.

Conditioneel bleek Davo dus sterker te zijn en kon zo in de tweede time doordrukken. We staan nu alleen op kop in vierde provinciale met 0 tegendoelpunten en 7 gescoord! Een mooi begin...

13:37 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-09-06

Gouden Elf

inschrijvingssite: www.gouden11.be
Supperklassenaam: Davo kampioen
Superklassenummer: 100381


Ten laatste tegen vrijdag inschrijven als je wil meedoen vanaf speeldag 1

12:45 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-09-06

WS Zarren - Davo Westende : 0-3

Opstelling van Davo Westende: Brian, Kevin, Dieter, Oliver, Sven, Dennis, Anseeuw, Clau(C), Yannick(Michael), Dinnewith(Stefaan), Thomas(Jan)...

Westende moest voor de eerste match van het seizoen op verplaatsing naar Zarren, de ex-ploeg van trainer Youri Legein.
Zarren begon sterk aan de match, en kon Westende de eerste 10 minuten op de eigen helft plakken, maar daarna herstelde DAVO het evenwicht. Via enkele gevaarlijke tegenprikken kwamen er enkele kansjes via Thomas en Dinnewith. De doelman van Zarren torpedeerde Dinnewith maar kreeg slechts geel, dit had zeker een rode kaart mogen opleveren.
Uit die vrije trap kon Dennis wel knap de 0-1 binnen trappen. Zarren kon geen enkele keer gevaarlijk zijn in de eerste helft, enkel op corners kon er heel af en toe gedreigd worden.
De 2de helft was niet lang bezig, Yannick zette door op rechts en Westende scoorde een tweede keer. Na geharrewar voor de goal kon Anseeuw de bal binnenknikken, 0-2.
Zarren poogde opnieuw in de match te komen, maar verder dan enkele schotjes kwamen ze niet, Brain moest maar 1x in de hele match tussenkomen, chapeau voor de verdediging.
Het was DAVO die de voorsprong vergrootte toen Thomas op hoekschop staalhard binnenkopte : 0-3. Meteen ook de eindstand. Een mooi begin voor Davo !

'S morgens won de ene reservenploeg met 6-1 van Vladslo, de andere ploeg verloor op Nieuwpoort met 4-2. MET DANK AAN BRAM

11:11 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |