25-09-06

DAVO Westende - SV Nieuwpoort : 2-1

Opstelling DAVO : Goudsmidt, Coutteau, Debruyne, David, Legein ( Reunbrouck), anseeuw, Vandehouweele, Ruva ( Smagge), Ferket, Van Broeck (Keirsebilck), Dinneweth.

Na een 9/9 stond DAVO voor een onvervalste topper tegen de buren uit Nieuwpoort. De wedstrijd begon in mineur met reeds na één minuut een 0-1 voorsprong voor Nieuwpoort.
Davo probeerde het evenwicht te herstellen, maar het kwam moeilijk in de match. Thomas en Dennis kregen elk een vrije schietkans, maar de bal ging over. Davo drukte maar de ruststand bleef ongewijzigd, 0-1.
Na de pauze drong Westende aan en Nieuwpoort kroop terug. Op de counter bleef de tegenstander echter gevaarlijk. Een Nieuwpoort-aanvaller kon doelman Brian Goudsmidt voorbijgaan, maar Kevin David bracht redding op de lijn. Davo nam echter het heft in handen en kwam verdiend langszij via een knappe kopbal van 'supersub' Benny Reunbrouck : 1-1. Nieuwpoort kroop achteruit en kreeg waarom het vroeg : Een penaltyfout en Steve anseeuw trapte droog de 2-1 tegen de netten.
Nieuwpoort drong nog aan in de slotfase maar kwam tot geen kansen meer. Een mooie 12/12 voor DAVO, dat alleen aan de leiding blijft.

De reserven gingen zwaar de boot in met respectievelijk 0-4 en 6-2 tegen Bulskamp en Lombardsijde.

Met dank aan Bram...

18:28 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.