19-09-06

De Panne - DAVO Westende : 0-2

Opstelling: Goudsmidt, David, Debruyne, Coutteau, Ghewy, Vandehouweele, Ferket, Anseeuw, Ruva, Dinnewidt, Van Broeck

Het beloofde opnieuw een moeilijke match te worden, als leider op verplaatsing spelen kan nooit gemakkelijk zijn. Zo bleek ook direct in de match, Davo kwam niet in zijn gewone spel en de tegenstander zette rap druk... Na tien minuten kon DAVO toch een beetje druk zetten en dat werd direct beloond met een penalty, Claudio kon echter de bal niet kadreren en zo bleef het 0-0. De eerste helft dobberde voort op zijn elan en er werden geen grote kansen gecreëerd.

Youri zei in de time waar het op stond, als het niet kan met voetbal dan moet het maar gebeuren op karakter. Westende kwam veel gretiger uit de kleedkamer en zette de thuisploeg direct onder druk, een kopbal werd van de lijn gered en uit dezelfde actie kon Steve D. de bal met het hoofd voorbrengen na een voorzet van rechts, maar telkens kwamen we net dat tikkeltje geluk. Westende bleef drukken, met enkele kleine kansjes tot gevolg. We moesten echter goed uitkijken voor de counters van De Panne. Nog 20 minuten te gaan en Youri bracht Benny in als breekijzer, zo kwamen we met 4 spitsen te spelen. Een 5-tal minuten later kon Steve D. de bal afsnoepen van de verdediger en ging zo alleen op doel af, hij legde de bal netjes naast de keeper, 0-1! Het verlossende doelpunt was er en 5 minuten later kon steve opnieuw doorgaan en het stond plots 0-2, door het 2de doelpunt van Steve.
Davo kon dus na een moeilijke match toch nog de 3 punten meegrabbelen.

De gewestelijke reserven A verloren in Snaaskerke nipt met 1-0..
De gewestelijke reserven B verloren thuis tegen keiem met 0-5 en ze eindigden met 9 man dankzij rode kaarten van Stijn "The Butcher" Duprez en Kristof Bellemans

11:37 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.