12-09-06

DAVO Westende - VV Vladslo : 4-0

De opstelling van Davo: Brain, Dieter, Kevin, Oli, Michael, Anseeuw, Vandehouweele, Yannick, Thomas, Dinnewit, claudio.

Davo was voor de match gewaarschuwd dat het een lastige match ging worden en zo bleek ook. Davo kon in de eerste twintig minuten enkele mooie kansen bij elkaar voetballen, maar de afwerking liep stroef. Op het halfuur zet Yannick door op rechts, de voorzette viel gemeten op het hoofd van Dennis die de bal netjes binnenkopte, een terechte 1-0. 5 minuten later komt Vladslo opzetten en ze lokten een penalty uit, Brian wou echter zijn netten schoon houden en paktte dan maar de bal.

In de tweede helft zette Davo direct druk Dennis en dinnewit zetten een dubbele één-twee op en kon zo voorzetten, Yannick was goed gevolgd en kon de 2-0 binnentikken! Vladslo nam risico's en zo kon Westende sterk counteren. Enkele malen kon Davo door de buitenspel glippen, maar opnieuw liep de afwerking stroef! Tot Westende een corner kreeg, een sterk wapen. Dennis bracht voor en Oli tikte zijn eerste van het seizoen binnen, 3-0 ... Boeken dicht. Invaller Jan kon 5 minuten voor tijd alleen op de keeper afgaan en legde de bal droog in het net. Zo werd het nog 4-0.

Conditioneel bleek Davo dus sterker te zijn en kon zo in de tweede time doordrukken. We staan nu alleen op kop in vierde provinciale met 0 tegendoelpunten en 7 gescoord! Een mooi begin...

13:37 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.