05-09-06

WS Zarren - Davo Westende : 0-3

Opstelling van Davo Westende: Brian, Kevin, Dieter, Oliver, Sven, Dennis, Anseeuw, Clau(C), Yannick(Michael), Dinnewith(Stefaan), Thomas(Jan)...

Westende moest voor de eerste match van het seizoen op verplaatsing naar Zarren, de ex-ploeg van trainer Youri Legein.
Zarren begon sterk aan de match, en kon Westende de eerste 10 minuten op de eigen helft plakken, maar daarna herstelde DAVO het evenwicht. Via enkele gevaarlijke tegenprikken kwamen er enkele kansjes via Thomas en Dinnewith. De doelman van Zarren torpedeerde Dinnewith maar kreeg slechts geel, dit had zeker een rode kaart mogen opleveren.
Uit die vrije trap kon Dennis wel knap de 0-1 binnen trappen. Zarren kon geen enkele keer gevaarlijk zijn in de eerste helft, enkel op corners kon er heel af en toe gedreigd worden.
De 2de helft was niet lang bezig, Yannick zette door op rechts en Westende scoorde een tweede keer. Na geharrewar voor de goal kon Anseeuw de bal binnenknikken, 0-2.
Zarren poogde opnieuw in de match te komen, maar verder dan enkele schotjes kwamen ze niet, Brain moest maar 1x in de hele match tussenkomen, chapeau voor de verdediging.
Het was DAVO die de voorsprong vergrootte toen Thomas op hoekschop staalhard binnenkopte : 0-3. Meteen ook de eindstand. Een mooi begin voor Davo !

'S morgens won de ene reservenploeg met 6-1 van Vladslo, de andere ploeg verloor op Nieuwpoort met 4-2. MET DANK AAN BRAM

11:11 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.