22-08-06

DAVO Westende - Heule : 1-3

De opstelling: Goudsmidt(Vanmeenen), Ghewy(Yanis), Coutteau, Debruyne, David, Vandehouweele(Dinnewit), Ruva, Smagghe, Anseeuw, Van Broeck, Reunbroeck.

Tegen derdeprovincialer Heule, die vorig jaar de eindronde speelde, wist Davo dat het niet makkelijk ging worden. Toch begon Davo het sterkst aan de partij, met enkele gevaarlijke prikjes. Aan de overkant stond Brian attent te keeperen en behoedde ons van een achterstand. Een corner van Dennis waaide over alles en iedereen maar Dieter kon de bal terug in het veld werken, tegen een been van een tegenstander en de 1-0 was een feit. Davo kreeg nog de grootste kansen voor de rust maar kon die niet afwerken, zo werd de ruststand 1-0.

Kort na de rust, kon een bal niet weggewerkt worden achteraan en in de kluts belandde de bal in de voeten van een tegenstander die de bal voorbij Gerd in het doel werkte. 5 minuten later kon een counter van Heule afgewerkt worden door een speler die al de ruimte kreeg 1-2. Heule begon dus sterk aan de tweede helft, maar net voor de 1-2, kon Davo een zeer grote kans niet omzetten. Thomas zette centraal door en kon op doel afwerken, de keeper lostte de bal en Steve was goed gevolgd, maar besloot op de paal. In plaats van 2-1 werd het dus 1-2.Heule kwam beter in de match en na een vrije trap kon een goed gevolgde speler simpel binnenkoppen 1-3, match gespeeld. De partij eindigde dus op een 1-3, het was alweer een goede training waar we getoond hebben dat er degelijk voetbal in onze groep zit.

10:58 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.