20-08-06

DAVO Westende - Wenduine : 4-3

De opstelling van DAVO Westende: Vanmeenen(Goudsmidt), Yanis, David, Debruyne(Coutteau), Ghewy, Vandehouweele(Ruva), Smagghe, Anseeuw, Dinnewidt, Ferket, Reunbroeck(Van Broeck).

Davo controleerde de partij zonder echt gevaarlijk te zijn, het was vooral middenveldspel, Wenduine kon enkele keren zwaar tegenprikken en konden zo zeer makkelijk op een 0-1 en zelfs 0-2 voorsprong komen. Westende had het moeilijk met de organisatie van de bezoekers en konden zo moeilijk aan kansen geraken. Op het halfuur kon Steve Anseeuw doorzetten op links, een afgeweken voorzet week af en Dennis nam de bal in een tijd op de slof met de 1-2 tot gevolg.Dit was ook de ruststand. In de rust sprak Youri duidelijke taal en het moest beter. Eerst en vooral meer inzet en de rest ging wel van zelf volgen.

In de tweede time kwam Davo gretiger voor de dag, het was eerst nog een beetje zoeken met een nieuw centraal middenveld, maar na 10 minuten kon de ingevallen Claudio alleen op doel gaan en werkte koel af 2-2. Wenduine kreeg het moeilijker maar konden toch nog 1 maal doorzetten op rechts, Coutteau wou een voorzet overkoppen, maar kopte de bal netjes tegen de netten, 2-3, een domper.Davo bleef zoeken naar de nieuwe gelijkmaker, Michael stak thomas diep en die zag de keeper te ver uit zijn doel staan, en lobde, een verdiende 3-3. Davo bleef zoeken naar de overwinning. Op een corner stond onze grote man, Dieter, moederziel alleen aan de tweede paal en die kon de bal staalhard binnenknallen 4-3 en alsnog kon Davo de winst thuishouden. Een tweede helft met veel inzet eindigde in mineur toen Yannick nog rood kreeg 2 minuten voor tijd. Maar tegen tien man konden de bezoekers ook niets meer forceren

14:47 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.