14-08-06

Lichtervelde - DAVO Westende : 1-0

Kwamen aan de aftrap: Goudsmidt, Ghewy, Coutteau, David, Legein(Vandehouweele), Dinnewit, Anseeuw, Ruva, Ferket, Van Broeck, Reunbroeck.

Davo begon zoals altijd sterk aan de partij. Op een mooie plaats,5 meter voor de 16 meter, kon Sven Legein aanleggen. De keeper van de tegenpartij loste en Thomas Van Broeck was goed gevolgd, maar de keeper kon nog net de bal blokkeren en in corner werken. Ondertussen had Sven Legein al 2 kopbalkansen gehad uit een daarvan kwam de bal terecht in de voeten van Steve Dinnewit en die kon de bal in een tijd op de slof nemen, de bal raakte de lat. Een sterk begin werd niet beloond met een doelpunt. Nadien kon Lichterveld zich meer in de match werken, zonder grote kansen tot gevolg. 0-0 aan de time.

In de tweede time toonde Lichtervelde zich sterker en Davo had het moeilijker. Lichtervelde kreeg enkele kansen, 1 voorzet belandde op de lat. Een kwartier voor tijd kon een snelle tegenprik afgewerkt worden 1-0 voor de thuisploeg. Nog enkele domme balverliezen van Westende leden tot kansen voor de thuisploeg maar zonder veel gevaar. In de penaltyreeks toonde DAVO zich weer oppermachtig met een 2 op 5 . Zo zit Yannick zijn droom erop om volgend jaar de finale van de beker van België te spelen tegen die andere topclub Club Brugge.

11:57 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.