08-08-06

DAVO Westende - SP Merkem : 2-1

Westende startte met Vanmeenen(Goudsmidt). Couteau, David(Ghewy), Debruyne, Legein, Vandehouweele(Dinnewit), Smagghe, Anseeuw(Nottebaert), Van Broeck, Ferket, Reunbroeck.

Met deze sterke 15 namen begon Davo aan de match, er werd veel van verwacht. De eerste 20 minuten gingen gelijk op, het was een beetje zoeken voor beide teams. Na 20 minuten kwam er een vrije trap voor Davo, Sven Legein stond achter de bal. De trap week af en Yannick Ferket was goed gevolgd en kon zo simpel de 1-0 binnentrappen. Vanaf dat moment was Davo de betere ploeg, er werden weinig of bijna geen kansen weggegeven. De thuisploeg kreeg zelfs nog de betere kansen voor de rust.

In de tweede time dwong Westende de bezoekers tot de lange bal en met de lange mannen achteraan kon het maar zo simpel zijn voor Davo. Westende controleerde de partij en creëerde nog de mooiste kansen na mooie combinaties, maar opnieuw stotterde de afwerking. Invaller Steve Dinnewit kon na een mooie actie op links de verdiende 2-0 op het scorebord zetten. Boeken dicht.In de laatste minuten leed Davo nog dom balverlies op het middenveld en kon Merkem alsnog hun doelpuntje meepikken, maar voor verder gevaar konden ze niet meer zorgen.

Een verdiende overwinning met mooi en controlerend voetbal. Als we zo verder werken zullen we nog mooie overwinningen behalen met deze groep

12:42 Gepost door Thomas/Bram in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.