29-03-06

DAVO Westende – SK Snaaskerke : 0-0

Westende startte met Vanmeennen-Legein, Keirsbilck, David, Reunbrouck, Bellemans, Vanhaecke, Houthoofdt,Ferket(Luyssens),Smagge,Collart(D’Hulster).
Ruva en Van Broeck waren geschorst, Ghewy geblesseerd.Snaaskerke haalde de laatste weken 27 op 27, Westende was gebrand om iets terug te doen na de chaotische heenronde match in Snaaskerke.

De eerste time ging het spel behoorlijk op en neer, doch zonder noemenswaardig grote kansen voor beide ploegen. Snaaskerke wist eens te dreigen op corner en na een voorzet vanop links maar beide kansen werden naast gekopt. Voor Westende trachtte Smagge de Snaaskerkse keeper eens te bedreigen maar het schot miste wat kracht en richting. Een afvallende bal op de slof genomen door Bellemans viel net te laat en ging dus over. 0-0 bij de rust.

De tweede helft begon op dezelfde manier. Over en weer maar zonder noemenswaardige kansen. Maar Westende had duidelijk al heel wat energie verbruikt de eerste helft. Snaaskerke begon meer en meer veldoverwicht te krijgen maar behalve enkele kopballen die ver overhingen moest doelman Vanmeennen zich nog geen grote zorgen maken. Westende probeerde af en toe tegen te prikken maar dat werd alsmaar moeilijker. Snaaskerke ging op zoek naar de 0-1 en kwam daar dicht bij toen een voorzet gedevieerd werd en de bal op de lat belandde. 15min voor tijd pakte Bellemans zijn tweede gele kaart. Rood en Westende nog een kwartier met 10. Westende hield stand al kwamen ze wel goed weg toen David de bal duidelijk met de hand beroerde binnen de eigen elf meter. In de slot minuut leek westende zelfs misschien nog meer uit de brand te slepen toen een goede counter onterecht afgefloten werd voor buitenspel. Zo bleef het dus bij een brilscore, al bij al een mooi resultaat tegen de ploeg in vorm.

Met dank aan de man die bijna 1 maal scoorde, Kevin David

12:56 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.