22-03-06

Nieuwkapelle - Davo Westende

Opstelling DAVO : Vanmeenen, David, Vanhaecke, Keirsebilck, Reunbrouck, Ghewy (Luysen), Collart, Legein, Ruva, Van Broeck, Ferket.

Nieuwkapelle nam in het begin van de wedstrijd meteen het initiatief, maar Westende hield de boel goed gesloten. Langs beide zijden werd er wel vrij rommelig gevoetbald met veel foute passes. In de 20ste minuut was de eerste schietkans voor Nieuwkapelle meteen raak: 1-0.
Nog geen 5 minuten later kon Claudio Ruva oprukken naar de goal. Hij haalde knap uit en de bal verdween in de rechterbenedenhoek binnen.
Westende wilde zich optrekken aan de gelijkmaker, maar het draaide niet. Er werden veel duels verloren en er waren te veel slordige passen. Nieuwkapelle kon daarvan profiteren. Michael Ghewy kon eerst nog een schot afblokken maar de rebound ging binnen: 2-1.
Kort voor de rust kreeg Yannick Ferket nog DE kans om 2-2 te scoren, maar de doelman kwam goed tussen.
Westende begon gretig aan de 2de helft, en na 5 minuten spelen werd Thomas Van Broeck getorpedeerd door de Nieuwkapelle-keeper. Eenn terechte penalty voor Davo, maar geen rood voor de doelma,, zelfs geen geel ! Claudio trapte de penalty wel binnen, zodat het 2-2 stond.
Kort erna moest Nieuwkapelle dan toch met 10 man verder, na een 2de gele kaart voor een middenvelder. Bleek wel dat de gele kaart eigenlijk voor iemand anders was en dat de uitsluiting dus onterecht was. Al moest de doelman al eerder rood gehad hebben.
Westende ging nu op zoek naar de 2-3 maar Nieuwkapelle bleef gevaarlijk counteren.
Claudio scoorde bijna z'n 3de na een lekkere trap met rechts op een botsende bal, maar de keeper pareerde.
Beide ploegen kregen nog enkele kansjes, Nieuwkapelle eindigde uiteindelijk de match met 9, maar het bleef bij een billijk 2-2 gelijkspel.

Met dank aan Bram...

00:23 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.