12-03-06

DAVO Westende - SP Keiem : 2-0

De opstelling van davo was: Vanmeenen, David, Houthoofd, Keirsebilck, Ghewy, Legein, Collart, Vergote, Van Broeck, Ruva, Ferketvandaag moest er gewonnen worden tegen Keiem, we konden onze fout van in de heenronde gedeeltelijk rechtzetten.

Westende begon met felle tegenwind aan de match en zo was het moeilijk voetballen...
In het eerste kwartier waren er 3 grote kansen voor Davomaar opnieuw kon geen enkele bal afgewerkt worden, de keeper lag enkele malen in de baan van de bal en zo bleef het onterecht 0-0.
Keiem kwam daarna iets beter in de match, maar dat had geen enkele kans tot gevolg, Het leek erop dat we met een brilscore de rust gingen ingaan.2 minuten voor het rustsignaal werd Thomas door Youri vrijgesteld in de grote rechthoek en kon gemakkelijk in de hoek afwerken...
1-0 was een terechte ruststand...

Na de rust wou de thuisploeg zo rap mogelijk de geruststellende treffer scoren...Na een vijftal minuten maakt Thomas een mooie actie van links en kan zo afwerken op doel, maar de bal raakt de lat,Claudio was goed gevolg op de bal, en kon na klungelen van de verdediger, de bal in doel werken... Een ideaal begin van de tweede time.
Hierna nam Keiem meer risico en begonnen ze meer opzetten, maar enkele kleine kansjes konden doelman Gerd niet echt bedreigen.. De beste kansen waren zelf nog voor Davo, Yannick kon nog scoren maar werd terecht afgefloten voor buitenspel. Het was een bitsige helft met zeer veelgele kaarten, misschien was een rode kaart wel op zijn plaats voor de keeper van de bezoeker, maar de scheidsrechter zag er geen graad in... Wim kreeg nog onterechtgeel en zo eindigde de match op een terechte 2-0, Gerd kon opnieuw de nul houden en zo lopen we opnieuw drie punten uit op het laatste trio.

14:18 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.