09-03-06

DAVO Westende - WS Bulskamp : 2-3

De opstelling van DAVO was als volgt:Vanmeenen, Legein, David, Keirsebilck, Collart, Van Haecke, Ghewy, bellemans, Ruva, Pylyser, Ferket.

Davo stond voor een moeilijke opdracht vorige zondag, tegen een jong Bulskamp, die verdienstelijk vijfde staat in de reeks kon het niet makkelijk zijn.

In de eerste time was het meeste van het balbezit voor de thuisploeg, maar er kwam echter geen enkele uitgespeelde kans. De tegenstander speelde sluw en wachtte tot er een foutje werd gemaakt bij DAVO, zo had Bulskamp in de eerste time de betere kansen. Al na 2 minuten stond het 0-1. Een halfuur later werd het al rap 0-2, een moeilijke uitgangspositie voor Westende op dat moment. 1 minuut voor rust kon Yannick als een duivel uit een doosje alsnog de aansluitingstreffer met zijn kleine teen over de keeper werken. Zo konden we toch nog iets forceren in de tweede time.

Na de rust kwam Thomas in, na twee minuten scoorde hij waarschijnlijk de meest lullige goal ooit gemaakt op het plein van Davo, maar dat kon ons worst wezen want het stond namelijk terug 2-2. 5 Minuten later werd Thomas vrijgesteld in de carré na een knappe actie op rechts van Yannick, maar hij besloot ditmaal op de keeper, slecht afgewerkt. Enkele minuten later kon Claudio Westende op voorsprong helpen, maar ook hij besloot van dichtbij over. 2-2 leek op dat moment een terechte uitslag, maar in de laatste 5 minuten kwam bulskamp gevaarlijk opzetten, met 2 ballen op de paal en enkele op keeper Gerd, uiteindelijk werd in de allerlaatste seconde nog de winning goal gemaakt, jammer genoeg aan de verkeerde kant…De spelers waren zeer teleurgesteld na de match, onze knappe reeks werd abrupt afgebroken.

Te onthouden: Davo was mentaal weerbaar en kon uit een verloren positie nog terugkeren in de match. Jammer genoeg werd het dan niet afgemaakt, en werden we opnieuw koud gepakt net als in koekelare en (bijna) tegen Vladslo…

13:35 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.