09-02-06

VK Koekelare - DAVO Westende : 2 - 2

Opstelling: Van Meenen, Houthooft, David, Bellemans,Keirsebilck (Cobaert), Reunbrouck, Collart (Luysens), Van Haeck, Ruva, Van Broeck, Pylyser .
Ne de opzete van kandidate miss B. Beauty gingen we er stevig tegenaan. Haar verschijning heeft ons gemotiveerd en we zijn er meteen ingevlogen.
Aangezien er een aantal spelers op reis waren en enkele geschorst traden we aan met een ietwat gewijzigd team. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we er niet voor gingen, We kregen al meteen een aantal kansen door goed stoorwerk van onze spitsen. Thomas, Pyly en Clauw stoorden alsof hun leven ervan af hing. Op het midden werkten Kristof en Reune keihard en de achterhoed hield alles gesloten. Ergens midden de eerste helft kregen we een onrechtstreekse vrije trap in de carré vanwege een terugspeelbal. Links in doel was er een reuzegat en Pyly knalde hem snoeihard binnen.

We gingen met een goed gevoel de kleedkamer binnen. Niet veel kansen weg gegeven en 1-0 voor staan.

De tweede helft begon als een wervelwind, we kregen al meteen een aantal kansen. Na zestig minuten. Begon bij sommigen de vermoeidheid al toe te slaan. Niet enkel bij ons maar ook bij de tegenstander, het gevolg van hard werken. Opeens uit het niets een schot van Reune van op een meter of twintig, hij wijkt af op een verdediger en de twee nul was een feit. Een vijftal minuten later kwam Koekelare uitpakken met dolle vijf minuten waarin ze een vervanging doorvoerden en een beetje doorschoven. Het verliep niet van een leien dakje voor ons, Pyly en Wim liepen elkaar omver in het midden veld en het stond 2-1. Net daarvoor hadden ze al een bal naast de paal gelegd, gelukkig voor ons langs de verkeerde kant. Twee minuten later viel de 2-2. We herpakten ons en gingen weer voor de aanval. Thomas had de 3-2 aan de voet maar de lob belande in de handen van de keeper. Enkele ogenblikken later stuurde hij Clauw diep maar de bal week te ver uit naar de corner vlag zodanig dat Claudio klem kwam te zitten tussen een aantal verdedigers. Yoeri C. Maakte het de laatste twee minuten nog spannend door iemand al dan niet neer te halen in het strafschop gebied gelukkig voor ons gaf de ref. enkel een vrije trap.

Wat te onthouden van deze match:
Alles liep gesmeerd, de verdediging goed georganiseerd onder de hoede van Kevin, het middenveld dat werkte voor de aanval en de aanvallers die ook verdedigend hun steentje bijdroegen. Wat we ook niet mogen vergeten waren de lepe tactische wijzigingen van de coach.
Met dank aan onze kapitein!

17:17 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.