30-01-06

DAVO Westende - SV Woumen : 1 - 1

De opstelling van Davo was: Van Meenen, Houthooft, David, Legein, Ghewy, Reunbrouck, collart, Van Haeck, Ruva, Van Broeck, Ferket.

Voor de match waren de verwachtingen weer hooggespannen bij Westende, om nog aansluiting te kunnen krijgen met de middenmoot moest er gewonnen worden!
Davo begon sterk aan de partij en zette meteen druk op de tegenstander, maar het was moeilijk voetballen op een hard veld en de strakke wind maakte het er neit simpeler op.

Na goed storen van Yannick kon hij de bal ontfutselen van de verdediger en kon nog net voor de keeper de bal kadreren, maar de keeper kon de bal nog uit het doel houden. Zo kreeg Thomas de bal in zijn voeten en werkte na veel gekl**t in de carré de bal tegen de netten. 1-0, een verdiende voorsprong voor DAVO op dat moment... Nog enkele kleine kansjes volgden, maar geen enkele bracht een doelpunt op.

In de tweede time, had Woumen het voordeel van de wind en DAVO kon enkele malen sterk counteren, maar Thomas zijn vizier stond duidelijk niet op scherp en zo bleef het 1-0 tot een shot van Woumen op Wim afweek en netjes tegen de netten vloog, jammer maar helaas! Tijdens de wedstrijd werden ook nog twee rode kaarten getrokken, en zo eindigde de partij op een 1-1 uitslag.

en ik moest nog zeggen van Yannick dat hij weerom subliem was

17:38 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

KSV De Ruiter - DAVO Westende : 6 - 0

KSV - DAVO Westende 6 - 0

Overtuigende winstcijfers voor KSV De Ruiter tegen Westende. Aanvankelijk speelden de kustjongens goed mee en moest De Ruiter toch wachten tot net voor het halfuur op een tempoversnelling van Pierino Berguigue die aan de basis lag van het verlossende openignsdoelpunt (Maarten Casteleyn)Toen Rudy Blanchard nog voor rust de netten deed trillen was het hek van de dam.

Na rust zorgden Rudy Blanchard, Filip Verhaeghe, Steven Boddin en Kevin Berguigue voor de overtuigende winst.

Met dank aan Kevin

17:23 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |