19-12-05

DAVO Westende - VV Leke : 2-0

De opstelling van Davo was:Van Meenen, Duprez, David, De Witte, Bellemans, Legein, Pylyser, Vergote, Ruva, Van Broeck, Ferket.

Davo wist vorige week zowaar drie punten weg te kapen bij het sterke alveringem. Dit moest deze week bevestigd worden met een overwinning op Leke en dit gebeurde ook.
Davo begon zeer sterk aan de match met enkele scherpe kansen maar deze konden jammer genoeg niet afgewerkt worden, op het kwartier kon Thomas een bal ontfutselen in de grote carré, hij bracht de bal voor en Claudio sprong hoger dan iedereen en werkte mooi af met het hoofd. 1-0 voor Davo, De westendenaars gingen door op hun elan en zo konden ze nog enkele kansen afdwingen maar opnieuw zonder succes. Totdat Yannick op snelheid de carré binnenliep en foutief werd neergehaald. Claudio nam de penalty en werkte vol vertrouwen af.
5 minuten voor de time kwam Thomas alleen voor de keeper na een lange één-twee tussen hem en Yannick. Maar hij werkte ongelukkig af op de paal. Ondertussen speelde Leke Nog maar met 10 man. In de ganse eerste time werd geen enkele kans weggegeven, dit toont nogmaals aan hoe sterk onze verdediging de laatste weken speelde.

In de tweede time was niet meer zoveel te beleven, nog enkele kansjes voor Davo en een paar corners voor Leke, de nul werd vanachter voor de tweede maal op rij behouden en aan de overkant werd genoeg gescoord. Davo kan zo met een goed gevoel de winterstop in. Opnieuw was de inzet en de positieve ingesteldheid de sleutel tot het succes…

Zoals een wijs man ooit zei:"Na regen komt zonneschijn", hopelijk zijn de zonnige dagen nu aangebroken!

12:57 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.