11-12-05

VG Alveringem - DAVO : 0-2


De opstelling van Davo was:Van Meenen, Duprez, David, De Witte, Ghewy, Legein, Pylyser, Vergote, Ruva, Van Broeck, Ferket

De wedstrijd vond plaats onder een mooi winterzonnetje. DAVO hoopte eindelijk nog eens puntjes te sprokkelen.
De 1ste helft verliep gezapig en DAVO had weinig moeite om Alveringem van het doel weg te houden. Het kreeg zelfs enkele kansjes. Yannick had de grootste kans aan de voet maar hij koos voor een voorzet ipv zelf te trappen. Even later werd Yannick foutief gestopt ih strafschopgebied maar de ref floot niet. Ook Alveringem claimde een penalty, toen een sterk spelende Sandy De Witte al tacklend de bal met de hand zou beroerd hebben. Ook nu ging de scheids er niet op in.
Ih laatste kwartier vd 1ste helft kwam Alveringem meer opzetten. Gerd kon 2 afstandsschoten knap weren. 0-0 was een terechte ruststand.
In de 2de helft probeerde Alveringem meteen te drukken. Het was achter DAVO die op 0-1 kwam. Michael Ghewy trapte vanop een 20tal meter naar doel en de bal belandde in de linkerbenedenhoek.
Daarna begon Alveringem meer en meer te drukken. Gerd moest enkele keren goed ingrijpen, en er werden ook enkele ballen op het nippertje ontzet.
DAVO kreeg het moeilijker, maar via een counter werd het zowaar 0-2. Yannick krulde de bal prachtig in de verste bovenhoek. DAVO door het dolle heen !
Daarna begon Alveringem een waar offensief. Het DAVO-doel werd belegerd. Gerd kon op een mirakelwijze een rebound nog in hoekschop duwen.
Via een counter van de ingevallen Bellemans werd het bijna nog 0-3, maar hij werd discutabel terug gefloten wegens een voorgaande fout.
Ook Alveringem claimde nog een penalty na een fout van Stijn Duprez, maar de ref ging er gelukkig niet op in. Alveringem speelde het laatste kwartier met maar liefst 4 spelers in de aanval, maar ondanks zware druk kregen ze niet echt uitgespeelde kansen meer. Onder leiding van een sterk keepende Gerd en rots in de branding Sandy boekte Westende na Leke zijn 2de (felbevochten) zege.
Volgende week nog de winst tegen Leke, en de ploeg kan toch nog met een goed gemoed de winterstop in.
Met dank aan Bram

21:53 Gepost door Thomas/Bram | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.